Zdrogovaný vodič unikal policajtom, potvrdili mu prítomnosť troch druhov omamných látok

NETKY.SK • 20 Máj 2020, 13:51 • 2 min
Zdrogovaný vodič unikal policajtom, potvrdili mu prítomnosť troch druhov omamných látok

DUNAJSKÁ STREDA - Zdrogovaný vodič Octavie sa v okrese Dunajská Streda pokúšal ujsť policajtom a počas šialenej jazdy z obce Zlaté Klasy - Rastice až do Hubíc ohrozoval viacerých vodičov.

slovakia

left justify in out

Vodič nezastavil na stopke

Ako informovala trnavská krajská polícia, vodič cez križovatku prefrčal vysokou rýchlosťou a ignoroval dopravnú značku STOP! Policajná hliadka vyštartovala za ním a snažili sa ho zastaviť. Na ich výzvy však vodič nereagoval.

 

Uháňal rýchlosťou až 200km/h

Počas nebezpečnej jazdy uháňal rýchlosťou vyše 200 km/h a ohrozil iných šoférov, ktorí sa museli vyhýbať až mimo cestu, aby zabránili čelnej zrážke. V obci Hubice vodič náhle zastavil, vybehol z auta a chcel utiecť. Policajti ho však zadržali.

 

Muž kládol odpor, bol pod vplyvom 3 drog

Muž kládol aktívny odpor a útočil na obidvoch policajtov. V putách ho predviedli na policajný útvar. Keďže 37-ročný muž z Lehníc javil známky požitia alkoholu alebo omamných látok, podrobil sa lekárskemu vyšetreniu. To potvrdilo prítomnosť drog - amfetamínov, extázy a cannabisu. Policajov po služobnom zákroku ošetrili v zdravotníckom zariadení. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin všeobecného ohrozenia, muža obvinil aj z útoku na verejného činiteľa. Stíhaný je vo väzbe. Polícia zároveň hľadá vodičov, ktorých 14. mája tento vodič ohrozil. Prihlásiť sa môžu na linke 158, prípadne prostredníctvom súkromnej správy na facebookovej stránke polície.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela Nagyova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona