Zdravotný stav účastníčky dopravnej nehody je naďalej vážny

NETKY.SK • 21 Júl 2014, 15:19 • 2 min
Zdravotný stav účastníčky dopravnej nehody je naďalej vážny

BAKA/GABČÍKOVO/BRATISLAVA - Zdravotný stav 16-ročnej účastníčky dopravnej nehody, ktorá sa stala v sobotu (19.7.) medzi obcami Baka a Gabčíkovo v okrese Dunajská Streda je veľmi vážny, utrpela úraz hlavy.

slovakia

left justify in out

Je na kompletnej liečbe a v súčasnosti je predčasné hovoriť o prognóze vývoja jej zdravotného stavu. TASR o tom informovala hovorkyňa Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou (DFNsP) Bratislava Dana Kamenická. Dodala, že rodičia pacientky ďakujú lekárom a sestrám DFNsP Bratislava za vysoko profesionálnu príkladnú starostlivosť a tiež všetkým zložkám, ktoré sa na záchrane dieťaťa podieľali.
     

Polícia naďalej vyšetruje okolnosti a príčiny tejto dopravnej nehody. „Vodič auta Fiat Brava prešiel z nezistených príčin do protismeru, kde došlo k stretu s oproti idúcim autom. Pri nehode päť osôb utrpelo zranenia, z toho dve ťažké, dve ľahké zranenia, jedna osoba bola jednorazovo ošetrená. Spolujazdkyňu vo veku 16 rokov z auta Fiat transportoval vrtuľník zdravotníckej záchrannej služby do bratislavskej nemocnice,“ priblížila krajská hovorkyňa Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová. „Pri nehode došlo k stretu aj s ďalším autom, k zraneniu cestujúcich v tomto vozidle nedošlo,“ povedala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies