Zdravotný stav Mertensa aj po operácii naďalej kritický

NETKY.SK • 29 Apríl 2015, 17:59 • 2 min
Zdravotný stav Mertensa aj po operácii naďalej kritický

BRUSEL - Belgický futbalový obranca Grégory Mertens je naďalej v kritickom stave a bojuje o život.

slovakia

left justify in out

Stopér Lokerenu v prvom polčase pondelkového stretnutia rezervného tímu proti Genku utrpel zástavu srdca. "Vieme, že počas utorkovej operácie sa snažili lekári urobiť maximum pre jeho záchranu a zlepšenie zdravotného stavu. Počuli sme však, že sa vyskytli nejaké problémy a nevyvíja sa to dobre," uviedol lekár Lokerenu Kris Peeters. Klub zároveň informoval, že predchádzajúce testy a vyšetrenia neukázali v prípade 24-ročného rodáka z Bruselu (nar. 21. februára 1991) zdravotné problémy.

 

V spomenutom dueli rezervných mužstiev Lokerenu a Genku sa 190 cm vysokého Mertensa usilovali lekári oboch týchto tímov oživiť pomocou defibrilátora, neskôr sa k nim pridali ďalší doktori z privolanej záchranky. Hráča následnej previezli do nemocnice. Bývalý mládežnícky reprezentant prestúpil do Lokerenu vlani v lete z Cercle Bruggy, kde pôsobil päť rokov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies