Zdravotný stav Husního Mubaraka sa po oznámení výsledkov volieb zhoršil

NETKY.SK • 27 Jún 2012, 21:37 • 2 min
Zdravotný stav Husního Mubaraka sa po oznámení výsledkov volieb zhoršil

Zdravotný stav Husního Mubaraka sa po oznámení výsledkov volieb zhoršil - Politika Zdravotný stav zosadeného egyptského prezidenta Husního Mubaraka sa zhoršil. Oznámili to dnes predstavitelia vojenskej nemocnice v Káhire, kde Mubarak leží.

slovakia

left justify in out

img

Zdravotný stav zosadeného egyptského prezidenta Husního Mubaraka sa zhoršil. Oznámili to dnes predstavitelia vojenskej nemocnice v Káhire, kde Mubarak leží.
      Podľa zdroja z prostredia nemocnice, citovaného agentúrou AP, sa Mubarakov zdravotný stav zhoršil v nedeľu po oznámení víťazstva kandidáta Moslimského bratstva Muhammada Mursího v prezidentských voľbách.
      Nemenovaní egyptskí lekári uviedli, že 84-ročný Mubarak opakovane upadal do bezvedomia a trpí depresiou.
      Prezidenta Mubaraka, ktorý stál na čele Egypta tri desaťročia, odsúdili 2. júna na doživotie za to, že nezabránil zabitiu takmer 900 demonštrantov počas vlaňajšieho povstania, ktoré viedlo k jeho odstúpeniu. Minulý týždeň ho previezli z väzenia do vojenskej nemocnice, pretože ho údajne postihla mŕtvica.
      Štátna agentúra MENA minulý týždeň dokonca informovala, že exprezident je "klinicky mŕtvy", čo lekári následne popreli. Oficiálnu správu o zdravotnom stave Mubaraka egyptské úrady počas dnešného dňa ešte nevydali.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies