Zdravotný stav brankára Pavelca je neistý

NETKY.SK • 5 Máj 2013, 09:19 • 2 min
Zdravotný stav brankára Pavelca je neistý

ŠTOKHOLM - Českú hokejovú reprezentáciu na majstrovstvách sveta by v najbližšom čase mal doplniť brankár Jakub Kovář. Ten sa síce na začiatku tohto týždňa pre ochorenie ospravedlnil z nominácie, ale keďže stav brankára Ondřeja Pavelca, ktorý mal byť jednotkou v tíme je stále neistý, povolali tréneri už uzdraveného Kovářa.

slovakia

left justify in out

"Bol by som rád, aby Kovář za nami dorazil. Už som s ním hovoril," povedal pre idnes.cz po sobotňajšom stretnutí so Švédskom tréner Alois Hadamczik. Český kormidelník nechce totiž riskovať prípadné zranenie Alexandra Saláka, pretože by mu zostal už iba Pavel Francouz.

Pavelec, ktorý má bližšie nešpecifikované problémy, mal v nedeľu ešte voľno, no v pondelok a utorok absolvuje dva tréningy, po ktorých by malo padnúť definitívne stanovisko. Keď nebude schopný naskočiť do stretnutia, šampionát sa pre neho skončí a tréner na súpisku dopíše Kovářa. "Povedal, že už neberie antibiotiká a je pripravený priletieť," poznamenal Hadamczik.

V prípade, že Pavelec nebude v poriadku, jednotkou bude Salák, ktorý sa vo výbornom svetle ukázal v oboch prvých zápasoch s Bieloruskom i Švédskom. Kovář by bol dvojkou a Francouz by zostal ako tretí brankár.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies