Zdravotné problémy obrancov Stoke šancou pre Teixeiru

NETKY.SK • 15 Február 2016, 12:13 • 2 min
Zdravotné problémy obrancov Stoke šancou pre Teixeiru

BOURNEMOUTH - Futbalisti Stoke City sa v sobotnom stretnutí 26. kola najvyššej anglickej súťaže vyrovnali s početnými zdravotnými problémami svojich obrancov a na ihrisku nováčika Bournemouthu zvíťazili 3:1.

slovakia

left justify in out

Po zmene strán sa na trávnik dostal naturalizovaný slovenský stopér Dionatan Teixeira, ktorý nahradil Španiela Marca Muniesu. Ten si zranil zadný stehenný sval. Na pravom kraji defenzívy zaskočil útočník Mame Biram Diouf.

 

"Teixeira predviedol veľmi dobrý výkon. Je to pozitívny príklad pre každého, kto pracuje tvrdo," pochválil bývalého zadáka banskobystrickej Dukly podľa portálu stokesentinel.co.uk ofenzívny stredopoliar Ibrahim Afellay.

 

Mimo hry sú aj ďalší obrancovia "hrnčiarov" Marc Wilson (koleno), Ryan Shawcross (chrbát) a Geoff Cameron (členok), čo by 23-ročnému brazílskemu rodákovi Teixeirovi mohlo otvoriť cestu do základnej zostavy trénera Marka Hughesa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies