Zdravotná sestra vymenila počas svojho pôsobenia v pôrodnici 5 000 detí

NETKY.SK • 10 Apríl 2019, 22:18 • 2 min
Zdravotná sestra vymenila počas svojho pôsobenia v pôrodnici 5 000 detí

Zdravotná sestra Elizabeth Mwewa žiada Boha a všetkých o odpustenie, keď sa priznala, ako úspešne vymenila tisíce detí počas svojej služby ako zdravotná sestra v Zambii.

slovakia

left justify in out

Zákerná zdravotná sestra Elizabet Mwewa, ktorá slúžila v nemocnici v Zambii, trpí onkologickým ochorením. V nemocnici na lôžku sa priznala k svojim hriechom, keď žiadala Boha o odpustenie. 

 

Elizabeth, ktorá sa priznala ku všetkým svojim zločinom, povedala:

 

"Nech mi Boh odpustí moje hriechy. Kedysi som vymieňala deti v nemocnici pre zábavu. Mám rakovinu a viem, že čoskoro zomriem. Chcem priznať svoje hriechy pred Bohom a pred všetkými dotknutými ľuďmi, najmä tými, ktorým som po pôrode zamenila deti. Našla som Boha. Znova som sa narodila. Nemám čo skrývať. Počas svojho pôsobenia v pôrodnici som vymenila takmer 5000 detí. Ak ste sa narodili v rokoch medzi 1983 až 1995, vaši rodičia nemusia byť biologickí rodičia. Mala som nutkanie vymieňať novorodencov len pre zábavu. Takže sa dobre pozrite na svojich súrodencov, ak napríklad všetci sú svetlí a vy ste tmavý, ste to zamenené dieťa a je mi to naozaj ľúto. Viem, že som zhrešila proti Bohu a on mi za to odpustí. Žiadam tiež Zambijcov, aby mi odpustili zlé veci, ktoré som robila nevinným deťom. Spôsobila som to, že sa niektoré verné páry rozviedli po DNA testoch. Teraz som si uvedomila, že som v sebe mala démona. Nechcem za to ísť do pekla, je mi veľmi ľúto, že som takto zhrešila. Prosím odpusťte mi," vyznala sa sestra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies