BRATISLAVA – Dnes sa ryby podávajú upravené v akomkoľvek stave. Pečené, smažené, dusené, grilované, ba dokonca i surové. A čo takto nátierka z údenáča.
Suroviny pre 4 osoby:
1 údenáč, 100 g majonézy, 3 na tvrdo uvarené vajíčka, 1 kyslú uhorku, 1 kapiu v oleji, 1 cibuľu, horčicu, citrónovú šťavu, soľ,
Príprava receptu:
1. Údenáča zbavíme kože a kostí a spolu s cibuľou, majonézou, vajíčkami a kapiou zomelieme na mäsovom mlynčeku.
2. Pridáme na kocky nakrájanú uhorku, horčicu a premiešame. Dochutíme soľou a citrónovou šťavou.
3. Podávame na čerstvom chlebe.
Čas prípravy: 40 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies