Zdravá nátierka

NETKY.SK • 8 September 2014, 13:00 • 2 min
Zdravá nátierka

BRATISLAVA – Dnes sa ryby podávajú upravené v akomkoľvek stave. Pečené, smažené, dusené, grilované, ba dokonca i surové. A čo takto nátierka z údenáča.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby:

1 údenáč, 100 g majonézy, 3 na tvrdo uvarené vajíčka, 1 kyslú uhorku, 1 kapiu v oleji, 1 cibuľu, horčicu, citrónovú šťavu, soľ,

 

Príprava receptu:

1. Údenáča zbavíme kože a kostí a spolu s cibuľou, majonézou, vajíčkami a kapiou zomelieme na mäsovom mlynčeku.

obrazok

obrazok

 

2. Pridáme na kocky nakrájanú uhorku, horčicu a premiešame. Dochutíme soľou a citrónovou šťavou.

obrazok

3. Podávame na čerstvom chlebe.

obrazok

Čas prípravy: 40 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies