Zdenka Predná čaká dieťa s producentom Oskarom Rózsom

NETKY.SK • 15 Október 2014, 15:22 • 2 min
Zdenka Predná čaká dieťa s producentom Oskarom Rózsom

BRATISLAVA - Speváčka Zdenka Predná čaká dieťa s producentom Oskarom Rózsom, s ktorým tvoria pár od marca tohto roka.

slovakia

left justify in out

Po tom, ako Predná na sociálnej sieti zverejnila fotografiu s detskými papučkami, potvrdila novinku aj speváčkina mama. Či to bude chlapec alebo dievča, zatiaľ v rodine netušia. Potomok by sa mal podľa informácií internetového portálu Život narodiť na jar budúceho roka.

 

Zdenka Predná sa dostala do povedomia verejnosti účasťou v prvom ročníku speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar (2005), kde skončila na štvrtom mieste. Dosiaľ vydala štyri albumy - Sunny Day (2005), Zdenka Predná (2007), Srdce z bubliny (2009) a Amulet (2013). 

 

Renomovaný hudobník a producent Oskar Rózsa založil s Prednou v roku 2013 spoločný projekt Dole dole zameraný na jednoduché slovenské piesne a spontánnu improvizáciu, s ktorým už stihli odohrať viacero koncertov. Producentsky sa Rózsa podieľal zhruba na päťdesiatich albumoch rôznych umelcov. Niekoľko rokov pôsobil v nujazzovom inštrumentálnom triu Šeban-Rózsa-Buntaj a je zakladateľom skupín Free Faces (1997) a Barflies (2003). V roku 1999 nahral kultový album Hrana ako poctu pozoruhodnému hudobníkovi a najlepšiemu kamarátovi Marekovi Brezovskému, ktorý zomrel na následky predávkovania heroínom. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies