Zdena Studenková je do Vianoc v plnom pracovnom nasadení

NETKY.SK • 22 December 2016, 09:37 • 2 min
Zdena Studenková je do Vianoc v plnom pracovnom nasadení

BRATISLAVA - Slovenská herečka Zdena Studenková má pracovne nabitý advent.

slovakia

left justify in out

„Do dvadsiateho tretieho nič neriešim, pretože stále pracujem. Aj medzi Vianocami a Silvestrom hrám tri predstavenia a na Silvestra tiež,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Obľúbená herečka však vianočné prípravy nenechala na poslednú chvíľu. „Stromček už stojí, už je ozdobený a vždy večer, keď prídem domov z divadla, si ho dám do zástrčky, aby pekne svietil. Mám rada tie rituály, ktoré sa s Vianocami spájajú. Všetko musí byť pekne vyzdobené, vytiahnu sa gýčiky...,“ poznamenala.

 

Deň pred Vianocami bude podľa vlastných slov tráviť v kuchyni. „Už sa na to teším. Budem od rána variť, chystať a piecť. Aj včera som piekla. Chcela som si oddýchnuť, tak som si zapla televízor, no zistila som, že tam nič nejde, tak som napiekla vanilkové rožky,“ zasmiala sa.

 

Na slávnostné chvíle vraj herečka v živote nedá dopustiť. „Myslím si, že je v živote veľmi dôležité, aby ho človek mal vyskladaný z takých momentov, ktoré si zapamätá - k takým momentom patria narodeniny, Vianoce a všetky tie oslavy, ktoré k tomu patria - s darčekmi, s atmosférou, s krásne prestretým stolom... Ja to mám jednoducho rada,“ priznala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona