Zdanie klame: Vyzerá ako Kim Kardashian, je vrahyňa pre drogový kartel!

NETKY.SK • 6 Jún 2014, 16:40 • 2 min
Zdanie klame: Vyzerá ako Kim Kardashian, je vrahyňa pre drogový kartel!

MEXICO CITY – Máva ružovým kalašnikovom a na fotografiách pózuje ako jej idol Kim Kardashian. Toto je nová šéfka obávanej mexickej skupiny zabijákov, ktorá robí tú najšpinavšiu robotu pre drogové kartely.

slovakia

left justify in out

Claudia Ochoa Felixová (27), prezývaná aj Kráľovná Antraxu, sa údajne stala novou šéfkou zabijáckej skupiny s názvom „Los Antrax“, ktorá pracuje hlavne pre mexický kartel Sinaloa. Antrach vykonáva pre kartel hlavne popravy a útoky odplaty.

 

Dvadsaťsedemročná zabijáčka sa vôbec neskrýva. Na sociálnych sieťach sa ukazuje ako žije, pózuje na fotografiách so zbraňami, ale aj v plavkách a sexi outfitoch.

 

img

img

 

Dokonca ukazuje aj svoje deti ako ležia na kope peňazí.

 

 

img

Podľa americkej CIA je drogový kartel Sinaola „najnebezpečnejšou organizáciou na svete, ktorá pašuje drogy,“ sú zodpovední za pašovanie väčšiny heroínu do USA.

 

Los Antrax je skupina nájomných vrahov, ktorá pracuje pre kartel Sinaola. Predtým ju viedol Felixovej milenec Jose Rodrigo Arechiga Gamboa (33), ktorého v januári zatkli. Takisto robia osobnú ochranku hlave kartelu Ismaelovi „El Mayo“ Zambadovi (66).

 

Claudia bola vydatá za jedného z pašerákov z kartelu Sinaola „El Chavo“ Felixa, s ktorým má tri deti. Manželstvo netrvalo dlho a obaja žijú oddelene.

 

Vojny medzi mexickými drogovými kartelmi si od roku 2006 vyžiadali životy až 100-tisíc ľudí.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies