Žbirka láka fanúšikov zo Slovenska na MS v hokeji

NETKY.SK • 20 Marec 2015, 12:17 • 2 min
Žbirka láka fanúšikov zo Slovenska na MS v hokeji

PRAHA - Spevák Miroslav Žbirka láka slovenských fanúšikov na májové hokejové majstrovstvá sveta do Prahy a Ostravy.

slovakia

left justify in out

"Musíte to vidieť zblízka!" odkázal fanúšikov na motto celého šampionátu, ktorý sa uskutoční od 1. do 17. mája. Populárny spevák a skladateľ v propagačnom videu hovoril aj o svojom vzťahu k hokeju. V rámci kampane k šampionátu sa pridal do zoznamu osobností, ktoré hovoria o svojej náklonnosti k športu na korčuliach. Zo športovcov sa v kampani objavujú tenista Ivan Lendl, svetový rekordér v hode oštepom Jan Železný či futbalista Milan Baroš. Videá sa objavujú na sociálnych sieťach, budú na obrazovkách vo fanzónach a v médiách. "Za tie roky som už videl nejeden zápas a každý rok sa snažím majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji sledovať. Určite som fanúšikom hokeja," hovorí 62-ročný "Meky" Žbirka. Basgitarista jeho sprievodnej kapely hrá hokej, v Bratislave zasa žil Žbirka v dome s hokejovou legendou Jozefom Golonkom. "Osobne ma nahováral, či by som nechcel prísť na Slovan, aby som tam hrával hokej, pretože nás videl hrať na dvore. Ale, bohužiaľ, neviem dobre korčuľovať. To je jediný dôvod, prečo som sa nestal reprezentantom," žartuje Žbirka.
Slovenská hokejová reprezentácia odohrá zápasy základnej skupiny v ČEZ Aréne v Ostrave.Momentálne sú z jej siedmich duelov vypredané už tri - s Fínskom, Ruskom a USA. Posledné desiatky vstupeniek sú k dispozícii na zápasy s Dánskom a Bieloruskom. Na stretnutie s Nórskom je v predaji ešte 600 lístkov a proti Slovinsku ešte asi 2500 vstupeniek. Lístky na MS 2015 sú v predaji prostredníctvom internetu na Sazka Ticket.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona