Zbavte vašu práčku nečistôt

NETKY.SK • 12 November 2016, 16:49 • 2 min
Zbavte vašu práčku nečistôt

BRATISLAVA - V kúpeľni nestačí mať len čistú dlažbu, obklady a batérie, ale za pozornosť stojí i páčka. Vaša bielizeň bude len vtedy čistá a voňavá, ak bude čistá aj práčka. Preto by ste ju mali každé 3 mesiace zbaviť baktérií, vodného kameňa a špiny.

slovakia

left justify in out

Keď vyberáme opratú bielizeň z práčky, zvyčajne je všetko čisté a nasiaknuté vôňou z aviváže. Ak si však nedáme pozor, po čase sa môže do tohto účinného domáceho pomocníka nasťahovať nepríjemný zápach stuchliny či dokonca vlhké mapy v podobe plesne.

 

Ak nechcete utrácať za drahé prípravky určené na vyčistenie práčky, môžete si pomôcť tým, čo máte doma. Násypku naplňte kyselinou citrónovou v prášku, prípadne prilejte aj trochu octu a nechajte cyklus práčky prebehnúť naprázdno pri 90 °C aspoň dvakrát. Táto kombinácia by mala spotrebič zbaviť vodného kameňa aj všetkých usadených nečistôt.

 

Náklady na takéto čistenie sú neporovnateľne nižšie ako ceny drahých odstraňovačov vodného kameňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies