Zbavte sa tuku na bruchu raz a navždy

NETKY.SK • 8 Apríl 2017, 14:34 • 2 min
Zbavte sa tuku na bruchu raz a navždy

BRATISLAVA - Držíte diétu a kilá vám ubúdajú. Jediné čo vám zostáva je nepekný tukový vankúš okolo brucha? Zbavte sa ho raz a navždy. S nami to zvládnete.

slovakia

left justify in out

Základom je úprava stravy, čo už určite viete. K zdravému jedálničku pridajte dostatok bielkovín, ktoré vám nielen dodajú dostatok energie, ale vďaka nim nebudete pociťovať tak skoro hlad, zasýtia vás a navyše ak pridáte k chudnutiu aj cvičenie aj, účinne vám pomôžu s tvorbou svalovej hmoty.

 

Ak chcete štíhle brucho musíte okrem zdravého jedálnička pridať do svojho života aj pohyb. J to jednoduché, koľko kalórií prijímete toľko ich musíte spáliť. Samotným posilňovaním brušných svalov však neschudnete, skúste napr. ktomu pridať aj beh al.nejaké kardio cvičenie.

 

Ak chudnete, potom vám skvelým pomocníkom bude vláknina, nielen že vás prečistí a zrovná vám črevnú mikroflóru, vás aj zasýti a nebudete tak skoro pociťovať hlad.

 

Pri chudnutí myslite pozitívne, motivujte sa a za každý aj malý úspech sa odmente, napr. nejakým novým kúskom do vášho šatníka.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies