Zbavte sa krízy vo vzťahu už za jeden týždeň

NETKY.SK • 23 Január 2015, 11:00 • 2 min
Zbavte sa krízy vo vzťahu už za jeden týždeň

BRATISLAVA - Každý vzťah skôr či neskôr prekoná nejakú krízu. Že sa teraz týka práve vás? Nevadí. Skúste ju s nami zahnať tam odkiaľ prišla. Zamerajte sa na problémy a snažte sa ich vyriešiť rad za radom. Uvidíte, že váš vzťah bude taký ako na začiatku a možno aj o niečo lepší. Tak poďme na to...

slovakia

left justify in out

1. krok: Naučte sa počúvať

Prvá a veľmi dôležitá vec pre váš vzťah je naučiť sa počúvať. Žiadne rýchle a povrchné rozhovory o vašom vzťahu ale aktívny rozhovor o problémoch, ktoré vás trápia. Rozhovor si naplánujte, vypnite si mobil a hlavne udržujte s partnerom očný kontakt. Čím viac dokážete počúvať tým otvorenejší bude váš vzťah.

obrazok

2. krok: Vyrazte na rande

Pod pojmom rande sa nemyslí rýchla večera vo vašej obľúbenej reštaurácii. Naplánujte si dlhý spoločný večer. Začať môžete v nejakom bare kde hrá príjemná hudba, pokračovať môžete prechádzkou po parku či meste a zakončiť v reštaurácii. Mali by ste si užiť veci na ktoré nemáte čas každý deň a nie, že sa pri tom budete stále pozerať na mobil alebo hodinky.obrazok

 

3. krok: Urobte spoločne niečo, čo ste ešte nerobili

Tak ako rande vás určite spojí aj aktivita a s ňou spojené zážitky. Vyberte niečo, čo vás oboch zaujíma a láka. Nemusí ísť hneď o skok s padákom. Choďte si napríklad zahrať bowling alebo zajazdiť na motokárach. A potom sa porozprávajte o svojich prvých dojmoch.

obrazok

4. krok: Vyčistite vzduch

Máte medzi sebou nevyriešené problémy? Najvyšší čas si všetko porozprávať a vyjasniť. Čím dlhšie budete v sebe niečo dusiť, tým môže byť priepasť medzi vami hlbšia. Nebojte sa hovoriť aj o veciach, ktoré sú vám nepríjemné. Musíte to spraviť teraz, možno zajtra už bude neskoro.

obrazok

5. krok: Spravte niečo, čo miluje vaša polovička

Každý po niečom túži. Spomína váš partner stále futbal? Čo tak kúpiť dva lístky na zápas a ísť tam s ním? Uvidíte, že aj chlap, ktorý nerád ukazuje svoje city vám bude za to vďačný.

obrazok

6. krok: Myslite jeden na druhého

On vám môže navariť obed a vy s ním môžte ísť zase do kina na film s jeho obľúbeným hercom.

obrazok

7. krok: Skúste nový život

Po takom týždni, keď ste si už všetko povedali a máte všetko medzi sebou vyriešené by ste si mali dopraiť deň iba pre vás dvoch. Môžte zostať celý deň ležať v posteli alebo sa napríklad vybrať na výlet. Je to na vás, hlavne to robte spolu, dobrovoľne a s láskou.

obrazok

Spomeňte si prečo ste sa zamilovali do vášho partnera, zabudnite na tie zlé vlastnosti a užívajte si čas strávený spolu.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies