Zbavte sa diét a vlčieho hladu

NETKY.SK • 25 November 2013, 13:11 • 2 min
Zbavte sa diét a vlčieho hladu

Stravovanie a zdravý životný štýl patria k témam, ktoré rezonujú spoločnosťou i médiami.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Nečudo, veď medzi nami je veľa takých, ktorí bojujú s nadváhou a pridruženými zdravotnými problémami. Iní ľudia zase o stravovaní veľa študujú, pretože si chcú svoju postavu i zdravie udržať. Či už patríte do prvej alebo do druhej skupiny, som presvedčený, že vám vieme pomôcť. Stačí, ak dodržíte základnú podstatu životného štýlu Update. Ako prvý krok navrhujem prečítať si knižku „Norbiho tajomstvo po novom“, ktoré vám  pomôže pochopiť Update podstatu. Okrem iného v nej nájdete aj kopec receptov, ako si zdravo a chutne navariť. 

Nestrácajte čas diétami

Diéty nie sú riešením. Strieda ich jo-jo efekt, ku ktorému dochádza preto, lebo sa opäť vrátite k tej istej strave, od ktorej ste pribrali aj naposledy. Ak sa chcete z bludného kruhu diét vymaniť, musíte spraviť dve veci: pochopiť váš metabolizmus a hlavne nejesť také výrobky, ktoré obsahujú rýchlovstrebateľné sacharidy - pridaný cukor, múku či škrob. Zo začiatku sa vám to bude zdať nemožné, keďže som presvedčený, že práve tieto potraviny milujete a dennodenne ich konzumujete.  Bohužiaľ, nie ste jediní, kto ste presvedčení, že sú to úplne bežné a zdravé potraviny. Takmer všetci ich konzumujú, a to aj vďaka marketingu a reklame, ktoré o nich hovoria len to najlepšie (budete od nich rýchlejší, silnejší, mladší, ba dokonca zdravší!). Sú to každodenné potraviny, a preto tomu ťažko veriť, že nám neprospievajú!

Je možné, že z týchto potravín konzumujete práve tie najkvalitnejšie a najlepšie značky. Vo väčšine prípadov však nimi svojmu zdraviu nepomáhate!

Kvalitný bio hnedý cukor či bio múka totiž pôsobia na váš organizmus rovnako ako aj menej kvalitný a komerčný cukor a bežná hladká či celozrnná múka.

Problematické sacharidy

Na to, aby ste pochopili, kde je problém, musíte do problematiky načrieť trochu hlbšie.

Pokračovanie TU

 

Stravovať sa zdravo, cieľ uvedomelých ľudí!

Na začiatku roka zaznamenávame nárast obratov v predajniach Norbi Update. Ľudia sa asi zľaknú ručičky na váhe, alebo sami seba... no nie vždy dostatočne.

Mnohí ľudia sú presvedčení, že pre seba a svoje zdravie spravia všetko, a napriek tomu nie všetci poznajú tú správnu cestu. Čítajú údaje na zadnej strane obalu, no nevedia, čo je pre nich dôležité. Mnohí sledujú napr. kalórie, ktoré môžu zavádzať do omylu.

Nie je dôležité koľko!? Dôležité je, z čoho pozostávajú tieto kalórie!

Existujú také jedlá, ktoré majú rovnakú kalorickú hodnotu, jedno vás nasýti a od druhého priberiete, a dokonca budete hladní!  Napr. 1g bielkoviny =4,2kcal a aj 1g cukru = 4,2 kcal, a predsa to nie je to isté, aspoň nie z hľadiska, ako sa daná energia uloží, či zhodnotí v našom organizme. Od bielkoviny sa nedá pribrať, maximálne tak svalová hmota, s tou však nikto nemá problém. Väčšina ľudí má však problém s nadváhou a tú tvorí telesný tuk, ktorý je výlučne výsledkom pôsobenia rýchlovstrebateľných sacharidov - cukrov! Ak chcete čítať zloženie, hľadajte v prvom rade také výrobky, v ktorých nie sú spomínané sacharidy: pridaný cukor (v každej forme), múka či škrob. Po konzumácii takýchto výrobkov budete cítiť, že ste sa dostali bližšie k zdravej strave.

Podľa prieskumu ľudia najviac kupujú prípravky na odbúravanie a rýchlejšie spaľovanie tukov, prípravky na očistenie organizmu (očistné kúry) a lieky na znižovanie chuti do jedla. Prečo uprednostňujú spotrebitelia rýchle riešenia namiesto dlhodobého zdravého stravovania a pravidelného pohybu?!

Tak toto v prvom rade spôsobuje zavádzajúci marketing určitých skupín a v druhom rade neinformovanosť národa, ktorá je tiež pravdepodobne zámerná. Je tu aj lenivosť, ktorá je výsledkom hlavne nadmernej konzumácie sacharidov. Len si premietnite, ako to funguje, čím väčšia nadváha, tým „presvedčivejší“ argument a výhovorka, prečo sa to nedá zhodiť a prečo nie je čas na pohyb? Pokračovanie  TU

Norbi Update ako Vaše podnikanie

Spoločnosť Norbi Update International Kft. sa do roku 2013 stala jednou z najinovatívnejších firiem na európskom trhu v oblasti zdravého stravovania.

Vďaka jedinečným klinickým testom, ktoré potvrdzujú účinnosť nášho potravinového systému pri redukčnej diéte a jeho vhodnosť pre diabetikov, sa nám podarilo vybudovať sieť franchisových predajní.

Naším prvoradým cieľom je oboznámiť verejnosť so skúsenosťami nadobudnutými v oblasti zdravej výživy. Spotrebitelia majú totiž mylné informácie a návyky v oblasti „normálneho“ a redukčného stravovania. Jednou z úloh našich franchise predajní je preto vzdelávanie zákazníkov. Dôraz tiež kladieme na rozvoj a distribúciu funkcionálnych potravín.

Rok 2012 bol pre nás úspešný aj z hľadiska ekonomických ukazovateľov. V porovnaní s predchádzajúcim rokom sa nám ku koncu roka 2012 podarilo zvýšiť obrat až o 300%. Vyššie uvedené fakty sú dôkazom toho, že sa u kupujúcich rapídne zvyšuje uvedomelosť v oblasti zdravej výživy. Čoraz širší, rozhodujúci okruh spotrebiteľov totiž kladie dôraz na  nákup kvalitných potravín. Spotrebiteľ síce dbá o pomer ceny a kvality, ale prvoradý je preňho nákup zdravých potravín.

Práve teraz nastal čas Update-u! Neváhajte a otvorte si Norbi Update franchise predajňu.

Dôvodov je viacero:

- zákazníci sa orientujú na zdravé potraviny

- kríza priniesla práve to, že pri výbere potravín sú spotrebitelia stále náročnejší a vyhľadávajú prémiové výrobky

- zabezpečujeme neustále sa rozširujúci sortiment výrobkov

- náš franchise systém zabezpečuje potrebné vzdelávanie a tzv. know-how

- investície vložené do podnikania sa vám môžu vrátiť v priebehu 15 - 18 mesiacov  

Jednoducho životný štýl, jednoducho chutné!

Podnikajte v Zdravom životnom štýle

Otvorte si aj vy predajňu Norbi Update! 

Sieť predajní a bližšie informácie na www.update.sk




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies