Zázraky v Afrike: Ježiš uzdravuje nevyliečiteľné choroby

NETKY.SK • 22 Jún 2016, 13:34 • 2 min
Zázraky v Afrike: Ježiš uzdravuje nevyliečiteľné choroby

AKKRA - V Západnej Afrike sa v posledných rokoch odohrávajú špeciálne evanjelizačné kampane s cieľom osloviť ľudí s dôležitým posolstvom Ježiša Krista, ktorý zomrel, bol vzkriesený a dnes pôsobí na zemi skrze Ducha Svätého. Biblia uvádza, že každý kto v neho uverí bude spasený.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Keď Ježiš chodil tu na zemi, jeho hlavnou službou bolo uzdravovanie všetkých chorých. Ukazoval, že to je vôla nebeského Otca. Ježiš aj v dnešnej dobe uzdravuje chorých. Dôkazom toho sú aj obrovské kampane v Afrike, kde sú uzdravovaní ľudia z rôznych nevyliečiteľných chorôb. O jednej takejto kampani píšu stránky misijnej organizácie Reinharda Bonkeho a Daniela Kolendu Christ for all Nations (Kristus pre všetky národy). 

 

Evanjelizačná kampaň v Ghane v Západnej Afrike zožala pred nedávnom obrovský úspech, kde sa zišli ľudia vo veľkých počtoch, aby sa stretli s Ježišom a boli uzdravení od svojich chorôb.

 

V ghanskej Teme sa zhromaždilo 120 000 ľudí. Na pódium vyšiel evnjelista Daniel Kolenda, ktorý hovoril o Ježišovej krvi, ktorú vylial za každého človeka. Potom bola vidieť demonštrácia Božej moci - prekliatia boli zlomené, nemoci uzdravené a veľa ľudí bolo oslobodených.

 

Žena, ktorá po mŕtvici ochrnula na ľavú časť tela prijala úplne uzdravenie! 

 

Na zhromaždenie priniesli taxíkom muža, ktorý bol ochrnutý a nedokázal sa vyrovnať bez toho, aby pociťoval veľkú bolesť. Po tom ako sa ho Ježiš dotkol odišla každá bolesť.

 

Mladý muž, ktorý vďaka svojej nemoci ochrnul a čiastočne oslepol bol dokonale uzdravený. Po modlitbe kazateľa začal chodiť po pódiu bez akýchkoľvek prekážok. Jeho zrak sa vrátil do normálu. Všetky stopy nemoci sa úplne vytratili.

 

img

 

Žena, ktorá trpela bolestivými vredmi, hovorila o tom ako zažila Boží dotyk počas modlitieb. Pocítila  pri nich ako by jej telom prechádzal ľad, keď zrazu prestali úplne všetky bolesti. Nechcela o tom hovoriť hneď, pretože chcela počkať či sa bolesti náhodou nevrátia, ale bolesti sa neobjavili ani na druhý deň a ona je konečne po dvoch rokoch trápenia úplne bez všetkých bolestí.

 

Takéto podobné zhromaždenia sa dejú v Západnej Afrike dosť často. O ďalších správach z tejto krajiny, ktoré sa už odohrali, alebo sa ešte odohrajú budete určite počuť.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies