Zázrak: Tínedžer prežil v podvozku linkového lietadla let z Floridy na Havaj!

NETKY.SK • 21 Apríl 2014, 11:27 • 2 min
Zázrak: Tínedžer prežil v podvozku linkového lietadla let z Floridy na Havaj!

HONOLULU - Šestnásťročný Kalifornčan, ktorý ušiel z domu, prežil päťhodinový let z Kalifornie na Havaj ukrytý v podvozku linkového lietadla, ktoré vystúpilo do výšky 11.582 metrov, informovala dnes FBI.

slovakia

left justify in out

Keď teplota v podvozku klesla na 62 stupňov pod nulou, chlapec stratil vedomie, ale približne hodinu po pristátí na letisku v Mauí dnes dopoludnia sa prebral a vyliezol na letiskovú plochu, citovala FBI agentúra Reuters.
      

"Je to očividne zázrak...," uviedol osobitný agent FBI Tom Simon. Chlapec sa pracovníkom FBI priznal, že utiekol z domova, preliezol oplotenie letiska v San José a ukryl sa v podvozku letu číslo 45 leteckej spoločnosti Hawaiian Airlines. Lekárska prehliadka ukázala, že nebezpečný let na ňom nezanechal žiadne stopy.
      

Chlapec nebude z ničoho obvinený, FBI ho odovzdala pracovníkom starostlivosti o rodinu a dieťa.
      

"Naším hlavným záujmom je, aby sa chlapec mal dobre. Mal mimoriadne šťastie, že to prežil," uviedla v komuniké letecká spoločnosť Hawaiian Airlines.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona