Zázrak prírody: Žena porodila 11 zdravých detí, zapíše sa do Guinessovej knihy rekordov

NETKY.SK • 21 September 2015, 18:00 • 2 min
Zázrak prírody: Žena porodila 11 zdravých detí, zapíše sa do Guinessovej knihy rekordov

INDIANA - Žene menom Mariya Fernandez sa podarilo stvoriť zázrak. Vo veku 42 rokov porodila neuveriteľných 11 zdravých bábätiek a šokovala tak doktorov, ktorí čosi také vo svojej kariére ešte nezažili. Informoval portál healthylifevision.com.

slovakia

left justify in out

Mariya Fernandez bola pred pôrodom na sále dlhé dve hodiny.Povedala, že mala problémy s otehotnením, a s manželom sa preto rozhodli pre umelé oplodnenie. Pošťastilo sa im však viac než len jedno dieťa.

Narodilo sa jej 11 chlapčekov, pričom 6 z nich sú identickí s váhou 450 až 700 gramov. Zatiaľ sú na jednotke intenzívnej starostlivosti v nemocnici Riley Children’s Hospital.

 

Šťastní boli aj lekári, pôrod prebehol hladko a bez potreby cisárskeho rezu, z čoho boli tiež mierme šokovaní. ,,Doslova vyšli jeden za druhým. Medzi prvým a jedenástym prešlo len 37 minút,“ povedal doktor William Roberts. Mariya Fernander a jej rodina budú pravdepodobne zaznamenaní v Guinessovej knihe rekordov, v edícii z roku 2015, keďže ich už nemocnica stihla o tomto zázraku informovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies