Zázrak: Polročné šteňa vypadlo z lode na mori, po piatich týždňoch sa vrátilo k majiteľovi!

NETKY.SK • 19 Marec 2016, 13:53 • 2 min
Zázrak: Polročné šteňa vypadlo z lode na mori, po piatich týždňoch sa vrátilo k majiteľovi!

SAN CELEMENTE - Len polročné šteňa sa stratilo v mori, po tom čo vypadlo svojmu majiteľovi z lode, ktorá bola približne 4 kilometre od pobrežia. Luna vypadla z rybárskej lode a majiteľ sa už zmieril s tým, že Lunu už nikdy neuvidí.

slovakia

left justify in out

Nick Haworth prišiel o polročnú fenku na rybárskej lodi asi 4 kilometre od pobrežia kalifornského ostorva San Clemente v USA. Rybár zalarmoval poprežnú hliadku, aby mu pomohla nájť svojho miláčika, ale márne. Po fenke nebola ani stopa. Nick sa zmieril s tým, že Luna skončila v útrobách mora, ale po piatich týždňoch prišiel šok. Dostal telefonát, že Luna sa vrátila!

 

Biologička Melissa Bookerová našla polročné šteňa nemeckého ovčiaka sedieť na ceste pri námornej základni na ostrove. Tá kontaktovala majiteľa fenky Nicka Hawortha, aby si prišiel po ňu.  Rybár bol v tom čase odcestovaný, preto poslal svojho kamaráta, ktorý vyzdvihol stratenú fenku.

 

 

Nick sa podeli so svojim príbehom na sociálnej sieti. Nick 20. februára písal o strate svojho švornohého priateľa, kde sa s ňou rozlúčil. Pred pár dňami sa však podelil o veľkú novinu: „Som nadšený, že mám Lunu späť. Vždy som vedel, že je bojovník!”

 

 

 

Veľkou záhadou však ostáva, že kde sa Luna vyparila, po tom čo vypadla z lode a ako strávila dlhých 5 týždňov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies