Zázrak: Chlapček prežil osem dní pod zemou

NETKY.SK • 28 Október 2017, 13:10 • 2 min
Zázrak: Chlapček prežil osem dní pod zemou

KUANG-SI - Otrasný prípad otriasol Čínou. Čerstvo narodeného chlapčeka pohodila vlastná matka na cintoríne a to iba preto, že mal rázštep pery.

slovakia

left justify in out

Už od narodenia nemal šťastie. Chlapec sa narodil s rázštepom, jeho matka sa ho preto rozhodla zbaviť. Čerstvo narodené bábätko len tak pohodila na cintoríne.

 

Celá vec sa jej ale rozležala v hlave a po dvoch dňoch ju napadlo, že by bolo dobré zahladiť po sebe stopy. Na cintorín preto poslala svoju početnú rodinu, aby chlapčeka našli a niekde zahrabali. 

 

Nechutný čin sa im podarilo skrývať len osem dní, kým si pre ne prišla polícia. To čo sa stalo by sa zrejme dalo nazvať zázrakom.

 

Po celom cintoríne sa rozliehal detský plač, ktorý začula náhodná okoloidúca. Ihneď zalarmovala políciu. Policajti išli po zvuku plaču, až došli k čerstvo zahrabanému miestu. Len niekoľko centimetrov pod zemou našli vlhkú debničku s bábätkom.

 

Jeho rodina si myslela, že je chlapec už mŕtvy ale keď ho pochovávali ešte žil. Prežil zrejme vďaka tomu, že bol pochovaný tak plytko, inak by sa udusil.

 

Chlapca okamžite previezli do nemocnice, kde sa mu darí a podľa lekárov prežije bez väčších následkov. O šialenú rodinu sa pochopiteľne zaujíma polícia. Niekoľko jej členov už bolo zatknutých, matka je však stále na slobode.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona