Zažite skutočné rodeo na východe

NETKY.SK • 1 September 2013, 15:34 • 2 min
Zažite skutočné rodeo na východe

BRATISLAVA - Indiáni vás naučia, ako hádzať nožom a tomahawkom, pištolníci vám predvedú rodeo show plnú napätia a ohňa.

slovakia

left justify in out

Prvú septembrovú nedeľu bude na Severnom Spiši veselo. Obec Hniezdne sa prenesie v čase, ovládnu ju indiány, pištolníci a nebojácne ženy. Indiáni vás naučia, ako hádzať nožom a tomahawkom, pištolníci vám predvedú rodeo show plnú napätia a ohňa. Krásne ženy Vás opoja svojou krásou a ohnivou vodou pri country hudbe. Návrat v čase môžete zažiť už 8. septembra v Nestville Parku - expozícii ľudových remesiel a tradícií. Príďte na prvý ročník Country Festu.

Bohatý program


Čaká na Vás bohatý program plný zábavy a napätia. Celé rodeo vypukne presne o 13:00 hodine a máte sa na čo tešiť. Pre deti je pripravená streľba s lukom pod vedením indiánov a ródeo show s Marošom Hvizdom. Potešia Vás skupiny ako Veslári, Texas, Družina, ktorej koncerty sú plné energie a krásnych melódií slovenských ľudových piesní. 

Podvečer ovládnu Nestville Park pištolníci, ktorí Vám predvedú triky z westernu, žonglovania s koltami, indiánskymi zbraňami, ako sú nože a tomahawky. Pre odvážnych návštevníkov je pripravené aj lasovanie. Večer Vám spríjemní vystúpenie tanečnej skupiny Witches, ktorej členky ovplývajú dravosťou a temperamentom. Nebude chýbať ani ohnivá voda, ktorá nesmie chýbať pri žiadnej country zábave. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona