Zažil šlágre v Srbsku, Rusku a Belgicku, teší sa na slovenské

NETKY.SK • 26 August 2016, 13:07 • 2 min
Zažil šlágre v Srbsku, Rusku a Belgicku, teší sa na slovenské

BRATISLAVA - Ivan Vukomanovič už zažil vybičované futbalové šlágre v Srbsku, Rusku či Belgicku a hneď v druhom súťažnom vystúpení na lavičke ŠK Slovan Bratislava ochutná aj najväčší slovenský - proti Spartaku Trnava. Ten sobotňajší na Štadióne Antona Malatinského (19.00 h) napíše svoje ďalšie pokračovanie.

slovakia

left justify in out

"V našej momentálnej situácii je pre nás každý zápas ako derby. Sme v náročnej časti sezóny, čomu sa musíme čo najlepšie prispôsobiť. Už ako hráč som mal radšej veľké a ťažké duely proti silným súperom, takže sa na derby teším. Počul som, že súboje s Trnavou bývajú napäté a plné emócií," skonštatoval na klubovom webe Slovana Ivan Vukomanovič, ktorý si na lavičke ŠK odkrútil víťaznú premiéru v 6. kole proti Žiline (1:0). "Od hráčov očakávam, že budú vo svojich mysliach plne sústredení na zápas. Taktiež od nich vyžadujem, aby do duelu preniesli veci, ktorým sa venujeme na tréningu. Chceme byť znovu kompaktní, organizovaní v defenzíve a rozdieloví v ofenzíve. To bude naša stratégia na stretnutie. Každé derby je nepredvídateľné a nikdy neviete, kto je favorit. Niekedy sa stane, že jeden z tímov má horšiu sezónu, ale na derby sa vždy stopercentne koncentruje a stať sa môže čokoľvek. Verím, že v tomto zápase budeme my tým mužstvom, ktoré nastúpi v lepšej forme," želá si srbský 39-ročný kouč pred divácky najväčším magnetom 7. kola Fortuna ligy 2016/2017.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona