Zažiarte na vianočnom večierku

NETKY.SK • 3 December 2014, 11:00 • 2 min
Zažiarte na vianočnom večierku

BRATISLAVA - Chystáte sa na vianočný večierok vašej firmy? Výber oblečenia závisí od toho kde sa bude párty konať, aby ste vedeli, či zvoliť formálne alebo neformálne oblečenie. Vianočný čas je však iba raz do roka, preto si ho treba užiť.

slovakia

left justify in out

Čas vianočných večierkov je tu. Čaká nejaký aj vás? A chcete vyzerať na ňom oddýchnuto, sexi, príťažlivo - skrátka ukázať tvár, ktorú vaši kolegovia nepoznajú?

 

Vianočný večierok je síce udalosť, ktorá sa koná iba raz ročne, na druhej strane však patrí k spoločenským stretnutiam nižšieho rangu. Zabudnite teda na veľké róby a prehnané účesy.

obrazok

Vyhnite sa príliš priesvitnému, lesklému, flitrovému materiálu a najmä čipke. Mohli by pôsobiť lacno, čipka zas priveľmi slávnostne.

obrazok

Ak nemáte na nové kokteilky, nič nebráni tomu, aby ste zo skrine vytiahli tie staré. Stačí trošku fantázie a so zaujímavým opaskom, s masívnym náhrdelníkom omotaným okolo šije či s farebnou kabelkou budú vaše staré šaty vyzerať ako práve kúpené z obchodu.

obrazok

Vaše nohy musia zdobiť jednoznačne opätky. Predĺžia vám nohy, vyformujú zadok, vyrovnajú chrbát a celému looku dodajú poriadnu dávku zmyselnej elegancie.

 

Vyvarujte sa aj ultrakrátkych sukní. Blúzky, rafinované topy, kokteilové šaty, saká, elegantné nohavice, sukne trojštvrťovej dĺžky či tesne nad kolená sú to pravé.

obrazok

Určite nezanedbajte mejkap a účes. Aj v tomto prípade však platí, že všetkého veľa škodí. Na večer sa síce hodí výraznejšie líčenie, ale prísť zmaľovaná ako kraslica vám rozhodne nepridá na kráse. Pri vlasoch sa riaďte rovnakým pravidlom. Radšej si urobte jemné vlny alebo vyčešte vlasy do drdola. Dramatické účesy si ušetrite na ples.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona