Zayn zverejnil videoklip k piesni It's You

NETKY.SK • 26 Február 2016, 13:46 • 2 min
Zayn zverejnil videoklip k piesni It's You

LONDÝN - Anglický spevák Zayn zverejnil videoklip k svojej druhej sólovej skladbe It's You.

slovakia

left justify in out

Novinku spočiatku ponúkol na portáli iTunes, kde si záujemcovia mohli zároveň predobjednať očakávaný album Mind Of Mine. Ten uvedie na trh 25. marca. Pieseň sa neskôr objavila aj na portáli YouTube.


V klipe sa po boku 23-ročného rodáka z Bradfordu predstavila 21-ročná americká herečka Nicola Peltz. O réžiu čiernobielej novinky sa postaral filmár Ryan Hope, ktorý spolupracoval aj so spevákom Samom Smithom a anglickým elektronickým duom Disclosure.

 

Dej zachytáva milostnú zápletku medzi niekdajším členom chlapčenskej skupiny One Direction a Peltz, ktorá v klipe stvárnila jeho bývalú snúbenicu, členku Perrie Edwards z formácie Little Mix. To, že skladba je o rozchode spomínanej dvojice, potvrdil aj samotný interpret, ktorý priznal, že vyznanie prostredníctvom hudby je pre neho ako terapia.


Zain Javadd "Zayn" Malik sa preslávil v už spomínanej chlapčenskej skupine One Direction, v ktorej pôsobil v rokoch 2010 až 2015 a vydal s ňou albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014). Po odchode z formácie podpísal zmluvu s vydavateľstvom RCA.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies