Zayn Malik sa podieľa na seriáli o chlapčenskej skupine

NETKY.SK • 8 September 2016, 15:33 • 2 min
Zayn Malik sa podieľa na seriáli o chlapčenskej skupine

LONDÝN - Anglický spevák Zayn Malik sa podieľa na seriáli Boys. Projekt americkej televízie NBC sa bude zameriavať na vzostup veľmi úspešnej chlapčenskej skupiny a následný tlak, ktorému musia členovia formácie odolávať.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný interpret spolupracuje na seriáli ako jeden z výkonných producentov. Na novinke sa podieľajú aj tvorca úspešného televízneho projektu Zákon a poriadok (1990 - 2010) Dick Wolf, jeho manželka Noelle Wolf, Amanda Ghost, Gregor Cameron, Sarah Stennett či Peter Jankowski. O scenár sa postarajú Sherri Cooper-Landsman a Jennifer Levin.

 

"Dick Wolf je legenda a je skvelé, že môžem s ním a NBC spolupracovať na tomto seriáli," uviedol Malik, ktorý pôsobil v skupine One Direction. "Zayn určite prinesie autentický pohľad do sveta, v ktorom deti dosahujú slávu závratnou rýchlosťou," vyjadrila sa zástupkyňa NBC Jennifer Salke.


Zain Javadd "Zayn" Malik sa preslávil v spomínanej skupine One Direction, v ktorej pôsobil v rokoch 2010 až 2015 a vydal s ňou albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014). Tento rok v marci ponúkol pod menom Zayn debutový sólový album Mind Of Mine, z ktorého pochádzajú single Pillowtalk, Like I Would a Wrong.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies