Zayn Malik prispel na soundtrack novej verzie Krotiteľov duchov

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 09:08 • 2 min
Zayn Malik prispel na soundtrack novej verzie Krotiteľov duchov

LONDÝN - Anglický spevák Zayn Malik nahral skladbu na soundtrack snímky Krotitelia duchov, ktorá je novou verziou rovnomennej komédie z roku 1984.

slovakia

left justify in out

Pieseň dostala názov Who a zverejniť by ju mali 15. júla, teda v deň americkej premiéry filmu. Na soundtrack novinky okrem 23-ročného bývalého člena chlapčenskej formácie One Direction prispeli aj 5 Seconds of Summer, Pentatonix, Fall Out Boy, Missy Elliott, Mark Ronson, DMX, Walk the Moon, Elle King a Jeremih.

 

V hlavných úlohách nových Krotiteľov duchov sa predstavia Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon a Leslie Jones. Okrem nich si v snímke zahrali aj Chris Hemsworth, Andy García, Michael K. Williams, Cecily Strong, Matt Walsh, Neil Casey ako aj hviezdy pôvodných Krotiteľov duchov z rokov 1984 a 1989 Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson a Sigourney Weaver. Režisérom je Paul Feig, ktorý spolu s Katie Dippold napísal aj scenár.

 

Zain Javadd "Zayn" Malik sa preslávil v spomínanej skupine One Direction, v ktorej pôsobil v rokoch 2010 až 2015 a vydal s ňou albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014). Po odchode z formácie podpísal zmluvu s vydavateľstvom RCA Records. Tento rok v marci ponúkol pod menom Zayn debutový sólový album Mind Of Mine.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona