Zayn Malik podpísal zmluvu s vydavateľstvom RCA

NETKY.SK • 30 Júl 2015, 11:26 • 2 min
Zayn Malik podpísal zmluvu s vydavateľstvom RCA

LONDÝN - Anglický spevák Zayn Malik podpísal nahrávaciu zmluvu s hudobným vydavateľstvom RCA, ktoré patrí pod Sony Music Entertainment. Bývalý člen formácie One Direction o tom informoval prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde tiež zverejnil fotografiu, na ktorej podpisuje kontrakt.

slovakia

left justify in out

"Domnievam sa, že som nikdy nevysvetlil, prečo som odišiel. Bolo to práve pre tento moment, keď som dostal možnosť ukázať vám, kto naozaj som," uviedol spevák, ktorý spomínanú skupinu opustil tento rok v marci. "Odchádzam, pretože chcem byť normálnym 22-ročným chalanom, ktorý môže oddychovať a žiť svoj súkromný život mimo reflektorov," vyhlásil vtedy interpret, ktorý bol nedávno v štúdiu s producentom Malayom. S tým spolupracovali napríklad aj John Mayer, John Legend, Alicia Keys či Frank Ocean.


Na novinku už reagoval na Twitteri aj Simon Cowell, ktorý pomohol odštartovať kariéru One Direction. "Pracujeme na tom už nejaký čas a veľmi ma teší, že môžem Zaynovi Malikovi zablahoželať k podpísaniu zmluvy s RCA Records. Verím, že je to perfektný label pre sólovú kariéru Zayna Malika a som si istý, že čokoľvek spolu vydajú, bude jedinečné," napísal.

 

 


Zayn Malik pôsobil v zoskupení One Direction spolu s Louisom Tomlinsonom, Niallom Horanom, Harrym Stylesom a Liamom Payneom. Pätica sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil spomínaný Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a One Direction sa stali fenoménom. Na konte majú albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014). Získali viac ako sto ocenení, vrátane piatich BRIT Awards, piatich American Music Awards, piatich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies