Zayn Malik pochválil novú skladbu One Direction

NETKY.SK • 3 August 2015, 09:31 • 2 min
Zayn Malik pochválil novú skladbu One Direction

LOS ANGELES - Anglický spevák Zayn Malik pochválil skladbu Drag Me Down britsko-írskej skupiny One Direction, v ktorej pôsobil do marca tohto roku.

slovakia

left justify in out

Pieseň je vôbec prvou, ktorú formácia vydala po jeho odchode a taktiež prvým singlom z pripravovanej piatej štúdiovky. Tá by mala vyjsť ešte tento rok. "Som na svojich chlapcov pyšný. Nový singel je super," napísal na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter 22-ročný Malik, ktorý nedávno podpísal zmluvu s vydavateľstvom RCA.

Formáciu One Direction pôvodne tvorili Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik. Pätica sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a One Direction sa stali fenoménom. Na konte majú albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014). Získali viac ako sto ocenení, vrátane piatich BRIT Awards, piatich American Music Awards, piatich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona