Zayn Malik nie je v kontakte s členmi One Direction

NETKY.SK • 13 Január 2016, 16:12 • 2 min
Zayn Malik nie je v kontakte s členmi One Direction

BRATISLAVA - Anglický spevák Zayn Malik vyhlásil, že ho niekdajší kolegovia z formácie One Direction ignorujú.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný interpret v rozhovore pre taliansky mesačník L'Uomo Vogue prezradil, že sa po vlaňajšom odchode z formácie rozprával len s Liamom Payneom. Harry Styles, Louis Tomlinson a Niall Horan na jeho správy či telefonáty neodpovedajú. "V skutočnosti som sa normálne neporozprával so žiadnym z chalanov. Rozprával som sa trocha s Liamom, a to je všetko. Keď sa ich niekto na to spýtal v rozhovoroch, povedali, že sa so mnou bavili a že sme kamaráti. Ale nie je to tak, snažil som sa s nimi skontaktovať a byť ich priateľom, ale oni mi dokonca ani neodpovedali na telefonáty a správy," povedal Malik, ktorý skupinu opustil vlani v marci a v súčasnosti sa venuje sólovej kariére.


One Direction pôvodne tvorili spomínaní Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik. Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a One Direction sa stali fenoménom. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made in the A.M. (2015). Získali viac ako dvesto ocenení vrátane piatich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, piatich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards. Skupina má v súčasnosti prestávku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies