Zayn Malik je hrdý na pôsobenie v skupine One Direction

NETKY.SK • 1 November 2016, 09:00 • 2 min
Zayn Malik je hrdý na pôsobenie v skupine One Direction

LONDÝN - Anglický spevák Zayn Malik je hrdý na pôsobenie v skupine One Direction, ktorú v marci 2015 opustil. Dvadsaťtriročný interpret to uviedol v rozhovore pre americkú televíziu MTV.

slovakia

left justify in out

„Môžem čestne vyhlásiť, že som hrdý na mnohé veci z čias One Direction. Nie som si istý, či si to ľudia uvedomujú, ale ja áno. Mám veľa spomienkových predmetov. Po celom dome mám platinové platne, ktoré sme získali. One Direction pre mňa znamená úžasnú skúsenosť a je mojou súčasťou. Je časťou mojej minulosti a nikdy to budem popierať. Spoznal som skvelých fanúšikov a nikdy sa im nebudem môcť poďakovať za lásku a podporu, ktoré mi prejavili počas dobrých i zlých období," povedal.

 

Zain Javadd "Zayn" Malik sa preslávil v spomínanej skupine One Direction, v ktorej pôsobil od roku 2010 a vydal s ňou albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014). Tento rok v marci ponúkol pod menom Zayn debutovú sólovú štúdiovku Mind Of Mine, s ktorou dobyl americký albumový rebríček Billboard 200 i UK Chart.


Informácie pochádzajú z webstránky www.nme.com a archívu agentúry SITA.

Pôvodný článok: https://www.nme.com/news/zayn-malik-wall-dedicated-one-direction-house-1805210


ta;ld



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona