Zayn Malik a Perrie Edwards zrušili zasnúbenie

NETKY.SK • 5 August 2015, 08:59 • 2 min
Zayn Malik a Perrie Edwards zrušili zasnúbenie

BRATISLAVA - Anglický spevák Zayn Malik, ktorý do marca tohto roku pôsobil v britsko-írskej skupine One Direction, zrušil zasnúbenie s členku formácie Little Mix Perrie Edwards.

slovakia

left justify in out

Magazín People o tom informoval nemenovaný zdroj, podľa ktorého sa pár rozišiel zhruba pred dvoma týždňami. Anonym tiež uviedol, že 22-ročná speváčka je z rozhodnutia rovnako starého interpreta zničená. Najväčšiu oporu má údajne v kolegyniach zo spomínaného dievčenského zoskupenia. Dvojica sa zasnúbila v auguste 2013, pričom postupne sa s verejnosťou delili o to, ako by mala vyzerať ich vysnívaná svadba.


Formáciu One Direction pôvodne tvorili Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik. Pätica sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a One Direction sa stali fenoménom. Na konte majú albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014). Získali viac ako sto ocenení, vrátane piatich BRIT Awards, piatich American Music Awards, piatich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards.


Členkami Little Mix sú okrem Edwards aj Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock a Jade Thirlwall. Na konte majú štúdiovky DNA (2012) a Salute (2013). Tento rok v novembri plánujú uviesť na trh nahrávku Get Weird.
Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona