Zayn Malik a Perrie Edwards chcú mať veľkú svadbu

NETKY.SK • 3 November 2013, 09:45 • 2 min
Zayn Malik a Perrie Edwards chcú mať veľkú svadbu

BRATISLAVA - Člen skupiny One Direction a speváčka kapely Little Mix sa zasnúbili tento rok v auguste.

slovakia

left justify in out

Člen britsko-írskej skupiny One Direction Zayn Malik a Perrie Edwards z formácie Little Mix chcú mať veľkú svadbu. Dvadsaťročná interpretka prezradila, že chcela pôvodne malý sobáš. Nakoniec však pozvali aj členov a členky skupín, v ktorých pôsobia. "Bude to veľký cirkus. V skutočnosti som chcela malú svadbu, ale všetky dievčatá z mojej rodiny chcú prísť a chcú byť družičkami," prezradila a dodala, že na termíne svadby sa ešte nedohodli. "Zatiaľ sme so Zaynom nemali čas na plánovanie. Nechcem byť však zasnúbená 50 rokov, takže na tom začneme čoskoro pracovať," povedala. Dvojica sa zasnúbila tento rok v auguste.

Skupina One Direction, ktorú okrem Malika tvoria Louis Tomlinson, Liam Payne, Harry Styles a Niall Horan, sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Records podnikateľa Simona Cowella podpísalo kontrakt na dva milióny libier a pätica sa stala fenoménom, ktorému sa ako prvej formácii z Veľkej Británie podarilo po úvodnom týždni predaja debutového albumu Up All Night (2011) dostať na čelo amerického rebríčka Billboard 200. V britskom albumovom rebríčku debutovali na druhej priečke. Ich druhá štúdiovka Take Me Home vyšla vlani v novembri a ovládla britský aj americký albumový rebríček, pričom sa darilo i singlom Live While We're Young, Little Things a Kiss You. Tretiu štúdiovku Midnight Memories by mali vydať tento mesiac. Britská dievčenská skupina Little Mix triumfovala v ôsmej sérii X Factoru, po ktorej tiež podpísali zmluvu so Syco Records. Vlani vydali debutovú štúdiovku DNA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona