Zawahrí sa vysmial Obamovi a jeho viere v úspech americkej misie

NETKY.SK • 20 Júl 2010, 11:38 • 2 min
Zawahrí sa vysmial Obamovi a jeho viere v úspech americkej misie

Zawahrí sa vysmial Obamovi a jeho viere v úspech americkej misie - Politika Druhý muž teroristickej siete al-Káida Ajmán az-Zawahrí sa na najnovšej zvukovej nahrávke posmešne vyjadril na adresu amerického prezidenta Baracka Obamu za jeho vieru v úspech sp

slovakia

left justify in out

img

Druhý muž teroristickej siete al-Káida Ajmán az-Zawahrí sa na najnovšej zvukovej nahrávke posmešne vyjadril na adresu amerického prezidenta Baracka Obamu za jeho vieru v úspech spojeneckých síl v Afganistane.
      "Úbohý Obama príde do Kábulu a sľubuje, že Taliban sa k moci už nevráti... Ty úbožiak, dokážeš vôbec sľúbiť, že tvoje hordy sa bezpečne vrátia do Ameriky?" uviedol na nahrávke rečník, ktorého hlas sa nápadne podobal na hlas Zawahrího.
      Egyptský militantný líder Zawahrí reagoval na prejav, ktorý Obama predniesol v marci pred americkými vojakmi počas svojej prvej návštevy v Afganistane od nástupu do úradu prezidenta. Obama v príhovore vyjadril presvedčenie, že americká misia v krajine bude úspešná.
      Zawahrího nahrávka bola zverejnená na islamských webových stránkach, ktoré často využíva al-Káida.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies