VIDEO Záver zápasu Mönchengladbachu proti Kolínu poznačili výtržnosti fanúšikov

NETKY.SK • 15 Február 2015, 17:30 • 2 min
VIDEO Záver zápasu Mönchengladbachu proti Kolínu poznačili výtržnosti fanúšikov

MÖNCHENGLADBACH - Fanúšikovia hosťujúceho celku z Kolína nad Rýnom neuniesli infarktový záver zápasu 21.kola nemeckej Bundesligy a v pracovných overaloch vtrhli na trávnik.

slovakia

left justify in out

Domáca Borussia Mönchengladbach mala proti Kolínu prevahu počas celého zápasu, avšak cez pozornú obranu hostí sa nedokázali presadiť. Keď sa však v nadstavenom čase hlavičkou presadil domáci Granit Xhaka, fanúšikovia hostí zapálili vo svojom sektore svetlice a v pracovných overaloch vtrhli na trávnik.

 

Policajným zložkám sa však zakrátko podarilo obnoviť poriadok, keď po niekoľkých zatknutých výtržníkoch sa osotatní fanúšikovia Kolínu vrátili na tribúnu.

Borussia Mönchengladbach vydala k incidentu stanovisko: "Po záverečnom hvizde v sektore hostí vypukli negatívne emócie a hŕstka anarchistov sa cez oplotenie dostalo na trávnik. Prebehlo niekoľko zatknutí a získanie osobných údajov."

Hosťujúci klub z Kolína nad Rýnom vyhlásil, že je z tohto incidentu "sklamaný a nahnevaný" s tým, že výtržníci sa dopustili "masívnej škody" na klube a jeho fanúšikoch.

 

Borussia Mönchengladbach sa po výhre 1-0 posunul v tabuľke už na tretiu priečku, Kolínu patrí 11.miesto.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies