Záveje sa vytvárajú na severe Nitrianskeho kraja

NETKY.SK • 7 December 2013, 09:24 • 2 min
Záveje sa vytvárajú na severe Nitrianskeho kraja

NITRA – K silnému vetru sa v noci a ráno pridalo aj sneženie. Na severe Nitrianskeho kraja sú v permanencii cestári, ktorí odhŕňajú zafúkané cesty.

slovakia

left justify in out

Ako informoval vedúci strediska Regionálnej správy a údržby ciest v Nitre Ľubor Andrášik, vietor a sneh robia problémy v Zlatomoraveckom okrese v okolí Kolíňan, Jedlových Kostolian a Skýcova, na Vrábeľsku pri Hosťovej a na podhorskej ceste medzi Nitrou a Topoľčanmi smerom na Lefantovce. Je tu približne päť centimetrov snehu. V Komárňanskom okrese sa na cestách II. a III. triedy vytvára kašovitý sneh do troch centimetrov a v teréne je všetkých deväť sypačov. Väčšina ciest v kraji je mokrá.

Noc bola podľa hovorcu nitrianskych krajských hasičov Viliama Pánskeho pokojná, posledný výjazd k spadnutým stromom mali v piatok okolo 18:00.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies