Zaujímvá situácia v NHL: Horton strelil gól, hoci v zápase nenastúpil

NETKY.SK • 10 Apríl 2014, 09:55 • 2 min
Zaujímvá situácia v NHL: Horton strelil gól, hoci v zápase nenastúpil

DALLAS - Útočník Nathan Horton z Columbusu sa stal asi prvým hokejistom v histórii NHL, ktorý skóroval v zápase, hoci v ňom nehral.

slovakia

left justify in out

Keďže 10. marca museli súboj medzi Dallasom a Columbusom prerušiť v čase 6:23 pre kolaps domáceho útočníka Richa Peverleyho, stretnutie sa dohrávalo v stredu. Vedenie NHL rozhodlo, že sa začne hrať od prvej minúty a všetky štatistiky z marca sa vymažú okrem gólu. V zápise preto svieti, že Horton skóroval v čase 0:00 min. Útočník však v stredu pre zranenie v dolnej časti tela nemohol nastúpiť na opakovaný duel.

 

Dostupné štatistiky NHL neevidujú hráča, ktorý by skóroval v zápase, v ktorom nehral. V roku 2005, keď Jiří Fischer z Detroitu skolaboval počas zápasu s Nashvillom, sa postupovalo rovnako. Vtedy pri prvom góle Predators figurovalo meno Scottieho Upshala ako asistenta, aj keď už nehral v opakovanom súboji. 

 

Columbus si postupne vypracoval v stredajšom opakovanom súboji v prvej tretine vedenie 3:0 a napokon sa tešil z výhry 3:1, ktorá znamená aj jeho postup do play-off. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies