Zaujímavé pozadie: Úrad vlády hľadal kuchára aj u výrobcu bižutérie

NETKY.SK • 12 Október 2013, 08:23 • 2 min
Zaujímavé pozadie: Úrad vlády hľadal kuchára aj u výrobcu bižutérie

BRATISLAVA - Hodovanie vlády so zahraničnými politikmi na pochúťkach z reštaurácie Afrodita má zaujímavé pozadie, informovala TV Markíza.

slovakia

left justify in out

Úrad vlády síce vybral kuchára tejto reštaurácie na základe prieskumu trhu, ale okrem neho oslovil iba školu varenia a výrobkyňu bižutérie. Úrad vlády dnes TV Markíza dodatočne ukázal všetky faktúry, ktoré reštaurácii Afrodita za posledný rok vyplatil. Majiteľ reštaurácie v Čereňanoch zinkasoval za svoje služby od úradu vlády od júna minulého roka viac ako 21 000 eur. Ešte 6. septembra úrad vlády potvrdil pre TV Markíza, že si spravil prieskum trhu na poskytovanie reštauračných služieb na podávanie jedál. V prieskume však oslovil okrem víťaznej reštaurácie Afrodita iba firmu Gastroklub, ktorá je školou varenia a reštauračné služby nerobí, a podnikateľku, ktorá podľa živnostenského registra vyrába napríklad bižutériu či darčekové predmety. Podnikateľka s bižutériou zároveň nepotvrdila, že by ju úrad vlády oslovil s ponukou na zabezpečenie reštauračných služieb.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies