Zaujímavé kombinácie zápasov v UFC, ktoré nás čakajú v blízkej budúcnosti

NETKY.SK • 20 September 2016, 15:59 • 2 min
Zaujímavé kombinácie zápasov v UFC, ktoré nás čakajú v blízkej budúcnosti

LAS VEGAS - Na internete sa objavili správy o zápasoch ktoré môžeme očakávať v blízkej budúcnosti. Nie sú to oficiálne správy ale sú z dôveryhodných zdrojov ktoré nás zatiaľ nesklamali.

slovakia

left justify in out

Fabricio Werdum vs. Cain Velasquez 2 na UFC 207, 30. decembra v Las Vegas

Dve známe mená v ťažkej váhe sa podľa MMAJunkie už ústne dohodli na ich v poradí druhom zápase. Nie je to však ešte oficiálne potvrdené od vedenia UFC.

 

Werdum a Velasquez sa prvýkrát stretli na hlavnom zápase UFC 188. Vtedy bol držiteľom titulu Velasquez, ale počas zápasu sa to zmenilo. Werdum ukončil Velasqueza  v treťom kole  na škrtenie gilotina. No kraľovanie brazilského zápasníka nebolo dlhé, na  hlavnom zápase UFC 198 prehral svoj pás v prvom kole na K.O. proti Stipeovi Miocicovi.

 

Obidvaja po strate majstrovského titulu zápasili s Travisom Brownom. Velasquez s ním spravil rýchly proces a vybavil ho v prvom kole na UFC 200. Werdum sa s ním trápil v troch kolách ale nakoniec vyhral na body na UFC 203.

 

Donald Cerrone vs. Kelvin Gastelum na UFC 205, 12. novembra v New Yorku

Vyzerá to tak, že tento zápas bude ako náhrada namiesto zápasu Robbie Lawler vs Donaldovi Cerronemu.

Cerrone zmenil váhovku tento rok vo februári a odvtedy má 3 víťazné zápasy v ktorých absolútne dominoval a každý z nich ukončil predčasne. Jeho skóre je 31 výhier a 7 prehier.

 

Gasteluma sme mohli vidieť naposledy na UFC 200, vtedy vyhral na body v peknom zápase nad Johnym Hendricksonom. Jeho skóre je tiež presvedčivé 12 výhier a iba 2 prehry.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies