Zaujímavá ponuka, no Elon Musk ju odmietol

NETKY.SK • 4 Február 2022, 21:26 • 2 min
Zaujímavá ponuka, no Elon Musk ju odmietol

Až 5 000 amerických dolárov za zrušenie účtu na sociálnej sieti. Keď prišla protiponuka, Elon Musk sa rozhodol zablokovať účet.

slovakia

left justify in out

Študent Jack Sweeney z University of Central Florida si založil na sociálnej sieti Twitter účet s názvom @ElonJet, ktorý sleduje pohyby súkromného lietadla SpaceX, ktoré patrí generálnemu riaditeľovi spoločnosti Tesla. Aktualizácie o presnej polohe sú dostupné pomocou verejne dostupných údajov. Účet získal priazeň takmer 300 000 sledovateľov a sám Musk zrejme oslovil 19-ročného Jacka a ponúkol mu 5 000 dolárov, aby ho zrušil kvôli obavám o bezpečnosť.

 

img

 

Sweeney požiadal o 50 000 amerických dolárov. Musk sa rozhodol nezaplatiť a namiesto toho zablokoval účet na sociálnej sieti. V rozhovore pre The Guardian povedal: „Vytvoril som účet, pretože ma skutočne zaujíma Elon Musk, Tesla a SpaceX – a bolo by zaujímavé vidieť, kam cestuje a aký biznis má za sebou.“ „Požiadal som o 50 000 dolárov,“ minulý týždeň mi dal vedieť: „Nemyslím si, že je správne platiť za to, aby som to odstránil,“ a práve minulú noc ma zablokoval. „Požiadal som o 50 tisíc, pretože by som rád zaplatil za vysokú školu a tiež som si myslel, že by bolo skvelé, keby som si mohol kúpiť Teslu, Model 3 alebo niečo podobné.“

 

img

 

Jack má v skutočnosti 16 robotov, ktorí sledujú súkromné ​​lietadlá miliardárov, ako sú Bill Gates a Jeff Bezos. Jack vysvetlil: „V poslednej dobe som pridával ľudí, ktorých si ľudia vyžiadali.“ „Drake - pretože má najväčšie lietadlo zo všetkých. Je to obrovský Boeing.“ Aj napriek tomu, že prišiel o Muskových 5 000 dolárov, Jack dostal pracovnú ponuku. Spoločnosť Stratos Jet Charters mu ponúkla miesto vo svojom tíme pre vývoj technológií, keď počuli o jeho podniku, ako informuje New York Post.

 

Možno vás zaujme: Zuckerberg prišiel za jeden deň o 31 miliárd USD



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona