Zaujímavá minulosť titulového vyzývateľa: Za záhadných okolností mu zakázali cestovať do Európy?

NETKY.SK • 1 Jún 2023, 18:00 • 2 min
Zaujímavá minulosť titulového vyzývateľa: Za záhadných okolností mu zakázali cestovať do Európy?

O historicky prvý MMA titul organizácie RFA sa v strednej váhe pobijú Srbský Samuraj Nenad Avramovič a profesionálny vojak Dominik Humburger. Pred ich vzájomným meraním síl na RFA 11 vyplávala na povrch zaujímavá skutočnosť.

slovakia

left justify in out

Svojho času musel žiť mimo Európy, do ktorej mal istú dobu zákaz cestovania. V súčasnosti už je tento problém vyriešený a Avramovičovi nič nebráni v tom, aby sa 10. júna postavil proti Humburgerovi v boji o titul strednej váhy. Lístky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

 

img

 

Súkromná záležitosť

Avramovič potvrdil, že mal naozaj zákaz cestovania do Európy, no zároveň odmietol podať akékoľvek konkrétne informácie o tom, aké dôvody na to mali príslušné úrady. „Súkromná záležitosť,“ stručne okomentoval v iných prípadoch výrečný a zakaždým prívetivý bojovník. Aký bol teda pravý dôvod jeho zákazu cestovania na starý kontinent, zrejme navždy zostane záhadou.

 

Plné sústredenie na najbližší cieľ

Aktuálne účastníkom RFA 11 vrcholí príprava na ich najbližší zápas a bojovníci sa trápia so zhadzovaním do príslušných váhových kategórií. Nenad Avramovič má momentálne pred sebou jeden z najdôležitejších zápasov kariéry a v titulovom zápase sa predstaví po druhý raz. V prvom prípade bol úspešný, keď sa mu podarilo ukončiť súpera v 3. kole.

 

img

 

O niečo podobné sa pokúsi aj tentokrát proti Dominikovi Humburgerovi, ktorý doposiaľ nespoznal premožiteľa. Ich vzájomný duel sľubuje stret štýlov, v ktorom sa Humburger bude usilovať držať zápas čo najdlhšie na nohách, zatiaľ čo od Avramoviča sa očakáva expresný takedown a kontrola na zemi.

 

Obaja sa dostali k titulovej šanci skrz dve víťazstvá v rámci strednej váhy RFA. Humburger ukončil na TKO Ibrayeva aj Ďatelinku, Avramovič zase Ďatelinku uškrtil a neskôr odkontroloval na body Davida Hoška. Predzápasové predpoklady síce hovoria v prospech českého bojovníka, no do značnej miery je to ovplyvnené tým, že Humburger je medzi profesionálmi stále neporazený. Či to tak zostane aj po RFA 11, zistíme už 10. júna. Lístky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies