Záujemcovia o vianočné stánky v Bratislave už môžu posielať prihlášky

NETKY.SK • 4 September 2016, 10:29 • 2 min
Záujemcovia o vianočné stánky v Bratislave už môžu posielať prihlášky

BRATISLAVA - Záujemcovia o prenájom stánkov počas vianočných trhov v hlavnom meste už môžu posielať prihlášky.

slovakia

left justify in out

Čas majú do konca septembra. Ako ďalej agentúru SITA informovala Katarína Kohútiková z oddelenia komunikácie a marketingu kancelárie primátora hlavného mesta SR Bratislavy, vianočné trhy sa budú konať od piatka 18. novembra do štvrtka 22. decembra na Hlavnom námestí, Františkánskom námestí a Primaciálnom námestí. K dispozícii bude sto stánkov: 72 stánkov na Hlavnom námestí, 27 stánkov na Františkánskom námestí a jeden stánok na Primaciálnom námestí.


Vianočné stánky budú ponúkať rôzny sortiment od darčekov, cez lahôdky domov až po predaj občerstvenia. Rovnako ako v roku 2015 určilo mesto jednotnú minimálnu cenu stánkov podľa zamerania. Ani tento rok nebudú chýbať stánky pod názvom Vianoce inak, ktoré budú ponúkať jedlá a nápoje zo zdravých surovín a jedlá z kategórie tzv. healthy food (vegetariánske, vegánske, pan asian).


Predajcovia budú musieť dodržiavať Kódex trhovníka, kde sa kladie dôraz na kvalitu ponúkaného sortimentu a jednotný dizajn stánkov. Na jeho dodržiavanie budú dohliadať zodpovední správcovia. Písomné prihlášky treba zaslať poštou na adresu magistrátu najneskôr do 30. septembra do 14:00 alebo priniesť osobne do podateľne magistrátu. Podmienky na podanie prihlášok na prenájom stánkov spolu s návrhom nájomnej zmluvy a ďalšími potrebnými materiálmi zverejnili na webovej stránke https://www.bratislava.sk/vianocne-trhy-2016/d-11051725. O programe a novinkách Vianočných trhov 2016 bude ešte hlavné mesto informovať.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies