Záujemca o vilu Hugha Hefnera nakoniec odstúpil od kúpy

NETKY.SK • 5 August 2016, 16:50 • 2 min
Záujemca o vilu Hugha Hefnera nakoniec odstúpil od kúpy

BRATISLAVA - Zakladateľ amerického magazínu Playboy Hugh Hefner a magnát Daren Metropoulos sa nakoniec nedohodli na predaji Hefnerovej vily v Los Angeles.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný Metropoulos, syn miliardára C. Deana Metropoulosa, mal za rezidenciu zaplatiť približne 110 miliónov dolárov (v prepočte približne 98,8 milióna eur), pričom podmienkou predaja bolo, že 90-ročný Hefner zostane v dome bývať až do konca svojho života. Metropoulos s tým súhlasil, chcel však nechať zatiaľ prebudovať interiér. Hefnerovi sa to ale nepáčilo a požadoval, aby Metropoulos s týmito zmenami počkal až do jeho smrti. Obe strany sa snažili spor vyriešiť niekoľko týždňov, vo štvrtok to však vzdali. Vila sa preto v pondelok znova dostane na realitný trh.

 

Vila s rozlohou takmer 1900 metrov štvorcových má 29 miestností a nachádza sa na päťakrovom pozemku vo štvrti Holmby Hills. Postavili ju v roku 1927 a Hefnerova spoločnosť Playboy Enterprises ju odkúpila v roku 1971 za 1,1 milióna dolárov, pričom 90-ročný Hefner v nej odvtedy žije. Na pozemku sa nachádzajú napríklad tenisový kurt, bazén a umelá jaskyňa, v ktorej Hefner často usporadúval večierky. Vila má aj licenciu na chov divých zvierat. Hefner ju ponúkol na predaj v januári, pričom pôvodne za ňu chcel 200 miliónov dolárov, čo je jedna z najvyšších požadovaných cien za súkromné sídlo v USA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies