Záujem o letenky do Brazílie stúpol pre futbalové majstrovstvá o pätinu

NETKY.SK • 18 Jún 2014, 14:46 • 2 min
Záujem o letenky do Brazílie stúpol pre futbalové majstrovstvá o pätinu

BRATISLAVA – Tohtoročné majstrovstvá sveta vo futbale lákajú aj Slovákov. Záujem o letenky do Brazílie stúpol podľa internetového predajcu pelikan.sk približne o pätinu oproti rovnakému obdobiu minulého roka.

slovakia

left justify in out

"Ľudia si kúpu leteniek nechali na poslednú chvíľu," zhodnotil pre TASR Michal Repa z portálu. Pred začiatkom šampionátu bol totiž záujem vyšší len o zhruba 5 %, teraz je to už o 20 %. Najviac leteniek a tiež ubytovania sa predáva do miest Sao Paulo a Rio de Janeiro, ktoré sú aj bez majstrovstiev turistickým lákadlom. 

 

Slováci pritom do Brazílie nepotrebujú žiadne víza, ak ich pobyt nepresiahne 90 dní. Na prekročenie hraníc je potrebný len cestovný pas s platnosťou minimálne šesť mesiacov po odchode z krajiny. Doklad o očkovaní potrebný nie je, odporúča sa však očkovanie proti žltačke, týfusu a žltej zimnici.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies