Záujem o Hamšíka potvrdil aj prezident Interu Miláno Thohir

NETKY.SK • 30 Apríl 2014, 14:28 • 2 min
Záujem o Hamšíka potvrdil aj prezident Interu Miláno Thohir

MILÁNO - Utorkové informácie webu Tribal Football o znovuzjednotení slovenského futbalového reprezentanta Mareka Hamšíka s trénerom Walterom Mazzarrim v Interi Miláno potvrdil v stredu aj najvyšší predstaviteľ "nerazzurri" Erick Thohir.

slovakia

left justify in out

Inter sa bude chcieť posilniť pred začiatkom budúcej sezóny a okrem Hamšíka z SSC Neapol sa spomínajú aj mená ako Fernando Torres (FC Chelsea), Edin Džeko (Manchester City) či Álvaro Morata (Real Madrid). "Čaká nás dobré prestupové obdobie, do mužstva privedieme dvoch skvelých hráčov. Rád by som v našom tíme videl Hamšíka, ale aj iných. Spolu by mohli Interu niečo dať. Nepotvrdím nič, pokiaľ nebude podpísaná zmluva. Cieľom je vytvoriť vyrovnané mužstvo, ktoré bude schopné konkurovať najlepším," citoval Thohira portál goal.com. 

 

Dvadsaťšesťročný odchovanec Jupie Podlavice Hamšík je v Neapole od roku 2007, pod Vezuvom mu vyprší platnosť kontraktu v lete 2018. Banskobystrický rodák sa predstavil v tejto sezóne Serie A v 26 stretnutiach a strelil šesť gólov. 

 

Portál Tuttosport tvrdí, že by mohlo dôjsť aj k výmene medzi zainteresovanými klubmi. Za Hamšíka by do Neapola ako protihodnota mohol putovať obranca Andrea Ranocchia, keďže pre Inter je 30 miliónov eur za Slováka privysoká cifra. Meno trojnásobného a úradujúceho futbalistu roka v SR sa údajne stále skloňuje aj v súvislosti s anglickým Manchestrom United. Podľa Il Matino boli "červení diabli" vraj pripravení ponúknuť 31 miliónov eur, Neapol kontroval návrhom 15 miliónov plus japonský stredopoliar Šindži Kagawa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies