Záujem Mourinha o Rooneyho vyprovokoval Moyes

NETKY.SK • 26 August 2013, 12:45 • 2 min
Záujem Mourinha o Rooneyho vyprovokoval Moyes

LONDÝN - Tréner futbalistov FC Chelsea José Mourinho zvalil zodpovednosť za napätú situáciu okolo Wayna Rooneyho na svojho kolegu z Manchestru United Davida Moyesa.

slovakia

left justify in out

Podľa Portugalčana to bol nový kormidelník "červených diablov", kto svojím výrokom o Rooneyho pozícii na Old Trafforde vzbudil záujem londýnskeho klubu o služby anglického reprezentačného útočníka. Oba tímy si v pondelok zmerajú sily v zápase 2. kola Premier League.

Mourinho nepochodil s dvoma ponukami na angažovanie Rooneyho, po ligovom stretnutí vraj plánuje vyrukovať s treťou. Tribúny Old Traffordu ho preto nebudú v pondelok velebiť. "Prečo? Majú fanúšikovia United niečo proti mne? Ja som predsa nepovedal, že Rooney bude mojou druhou voľbou. My sa iba usilujeme získať hráča, ktorý sa dostal v inom klube na druhú koľaj. Nepoľujeme na Robina van Persieho," povedal Mourinho a pridal aj analógiu z vlastnej šatne: "Keby som povedal, že Ramires je pre mňa druhou voľbou a hrať bude iba v prípade únavy alebo zranenia Franka Lamparda, nikto sa nebude hnevať, keby ho niekto chcel získať." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies