Záujem Interu Miláno o mladého útočníka Tuptu neutícha

NETKY.SK • 19 Október 2016, 14:28 • 2 min
Záujem Interu Miláno o mladého útočníka Tuptu neutícha

VERONA - Slovenský mládežnícky futbalový reprezentant v službách talianskeho Hellasu Verona Ľubomír Tupta naďalej figuruje v zozname hráčov, ktorých pozorne sleduje Inter Miláno.

slovakia

left justify in out

Referuje o tom viacero zdrojov z Apeninského polostrova vrátane mondoprimavera.com. Tupta pôsobí v tamojšej juniorskej súťaži Primavera, v septembri sa zaskvel hetrikom pri víťazstve 6:2 na ihrisku AC Miláno. Celkovo má na konte päť gólov.

 

Seniorský tím Hellasu je v aktuálnej sezóne 2016/2017 účastníkom Serie B. Podľa fcinternews.it Tuptu pravidelne sledujú skauti Interu a majú v úmysle v tom pokračovať. Hráčov agent Juraj Vengloš v septembri potvrdil interes o služby 18-ročného útočníka.

 

"Tupta patrí medzi futbalové nádeje, takže ho sledujú mnohé kluby. Boli tam určité kontakty s Interom, ale myslím si, že je to preňho ešte priskoro," povedal Vengloš, citoval ho web calciomercato.com. Portál mondoprimavera.com dodáva, že zmena dresu pred letným prestupovým obdobím je málo pravdepodobná. Tuptov kontrakt s Hellasom vyprší v roku 2019.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies