Zatykač na Luhového bol vraj nedorozumením

NETKY.SK • 30 September 2010, 11:33 • 2 min
Zatykač na Luhového bol vraj nedorozumením

Zatykač na Luhového bol vraj nedorozumením

slovakia

left justify in out

img

Za súhru okolností a nedorozumenie označil bývalý futbalový reprezentant, rodák z Ružomberka Milan Luhový, skutočnosť, že od 23. júna bol na základe rozhodnutia Obvodného súdu pre Prahu 7 na zozname hľadaných osôb. Dôvodom bol nedoplatok na sociálnom poistení, respektíve fakt, že Luhový si v mieste trvalého bydliska neprevzal doporučenú zásielku.
      Bývalý hráč bratislavského Slovana a pražskej Dukly po rozvode už v mieste trvalého bydliska nebýva a poštu si nedal preposielať. Zásielku už prevzal, nedoplatok uhradil a teraz už len čaká, kedy ho vyradia z databázy hľadaných osôb.
      Prípad tohto útočníka, ktorý vo svojej kariére hral aj za Gijon, St. Etienne, PAOK Solún či St. Truinden, vyvoláva aj otázky o efektivite práce českej polície. Luhový tvrdí, že bol dostupný na mobilnom telefóne a v čase, keď po ňom polícia "pátrala", cestoval do zahraničia a raz dokonca aj platil na polícii pokutu za dopravný priestupok.
      "Nechápem to," komentoval Luhový celú kauzu pre server iDNES.cz.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies