VIDEO Zatuhne vám krv v žilách! Toto doma rozhodne neskúšajte!

NETKY.SK • 17 Február 2015, 15:00 • 2 min
VIDEO Zatuhne vám krv v žilách! Toto doma rozhodne neskúšajte!

HONGKONG – Skupinka mladých adrenalínových šialencov natočila video, pri ktorom vám zatuhne krv v žilách a zakrúti hlava. Toto doma rozhodne neskúšajte!

slovakia

left justify in out

Dnešná doba nám prináša mnohé technologické výdobytky, vďaka ktorým sa vytvárajú stále nové trendy. Jedným z nich sú aj autoportréty na tých najbláznivejších miestach, ktoré dnes už nikto nenazve inak ako selfie. Niektorí šialenci sú však ochotní riskovať svoj vlastný život, len aby sa mohli na sociálnych sieťach popýšiť čo najextrémnejšími zábermi.

Na týchto nervy drásajúcich záberoch sa vo výške 360 metrov fotí skupinka mladých ľudí, ako na jednej ruke visia na veži mrakodrapu alebo sú dokonca zachytení na tenkej rímse iba končekmi prstov. Zdá sa, že mladíkom absolútne nevadí obrovská hĺbka, ktorá sa pod nimi rozprestiera a rozhliadajú sa po ďalších mrakodrapoch Hongkongu, na ktoré by mohli vyliezť.

Nebojácni mladíci sa rozhodli zachytiť nádherný obraz Hongkongu z výšky aj napriek tomu, že jediný zlý krok by znamenal istú smrť. Výsledok rozhodne stál za to, keďže takéto zábery ešte nikto nikdy nenatočil.

Devätnásťročný ruský fotograf Alexander Remnov 19 pridal tento mrakodrap v Hongkongu na zoznam medzinárodných miest, na ktoré sa mu podarilo vyliezť.

Alexander povedal: "Bol tam jeden nebezpečný okamih, keď sme sa snažili dostať na vrchol veže, avšak nebolo tam dosť miesta pre troch. Rozhodli sme sa teda vrátiť dole a mali sme šťastie, že sme nenarazili na plíciu, ale iba na pár strážnikov. Potom, ako sme im vysvetlili naše poslanie a ukázali im naše kamery, sa proste usmiali a nechali nás ísť. Hongkong je jedným z najkrajších miest, ktoré som doteraz navštívil, ale potreboval by som viac ako mesiac, aby som navštívil všetky miesta s najlepším výhľadom v meste.Nevieme ešte, ktoré mesto navštívime nabudúce, ale sme si istí, že to bude mesto s mrakodrapmi!"

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies