Zátorský aj Tlkanec postúpili do štvrťfinále ME

NETKY.SK • 10 August 2014, 23:18 • 2 min
Zátorský aj Tlkanec postúpili do štvrťfinále ME

SOFIA - Obaja slovenskí boxeri postúpili v nedeľu do štvrťfinále majstrovstiev Európskej únie v bulharskej Sofii. Michal Zátorský si v nedeľňajšom stretnutí 1. kola v kategórii do 60 kg si poradil s maďarským olympionikom Miklósom Vargom.

slovakia

left justify in out

V boji o postup do semifinále nastúpi Zátorský v utorok 12. augusta proti Turkovi Hakanovi Doganovi, ktorý zdolal Viačeslava Plotniča z Moldavska. Erik Tlkanec v kategórii do 91 kg zdolal Chorváta Marka Čaliča a rovnako v utorok ho vo štvrťfinále čaká Gruzínec Levan Guledani.

 

Na majstrovstvách Európskej únie štartuje celkovo 121 boxerov z 23 štátov. Slovensko zastupuje celkovo šesť pästiarov. V sobotu sa do štvrťfinále prebojoval Matúš Strnisko do 81 kg. V pondelok čaká duel na Henricha Bagina do 75 kg, v utorok na Štefana Mezeia do 49 kg a v stredu 13. augusta na Viliama Tanka do 52 kg. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona